Diskuzní fórum

Datum
Vložil
Titulek

Re: A jsme na čele tabulky!

!!!Velká gratulace celému teamu!!!

Datum
Vložil
Titulek

A je na světě další fotbalista! Blahopřejeme!

A je to tady! Dnes v časných ranních hodinách (1:45) přišel na svět budoucí fotbalový reprezentant! Už svými parametry 53 cm a 4,40 kg dává tušit, že vyroste v oporu mužstva! Blahopřejeme statečné Danušce, naší oblíbené fanynce a samozřejmě hrdému otci Zémovi! Doufáme, že budeme moci otce přivítat na pondělním zápase a osobně mu poblahopřát... Malému Zémovi pak, jménem celého kolektivu Úterních hostů přejeme, hodně zdraví, štěstí a mnoho budoucích sportovních úspěchů. Vítej do klubu!

Datum
Vložil
Titulek

Tabulka po 2.kole

Tak konečně byl dohrán zápas 1.kola Smutný potapěči - Restaurace U Pecků 3:9 a to je tedy PECKA! Potapěči jsou rázem na posledním místě, bez bodu a skóre 7:18 No to se teda nečekalo... A možná jsme svědky úpadku letitých leadrů tabulky, když i Vojenské lesy jsou na tom podobně..., že by výměna mužstev bojujících o titul? No asi je to předčasné, ale určitě zajímavé... Souboj o první místo Rowdies - Restaurace U Pecků je na pořadu hned ve 3.kole a na opačném pólu tabulky budou hrát Potapěči se Santa Tranta, tedy mužstva bez bodů, bude to fakt dost dramatické.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Tabulka po 2.kole

koukám, že to letos bude hodně zajímavý... Pecky nějak jedou... :-))

a copak asi dělají Zémovi?! :-))

Datum
Vložil
Titulek

Pískání 14.04. Běchovice 17:00 a 18:15 hod.

Tak nakonec jdu já s Patrikem.... Tak to Čížkovci dobře odstěhujte.... No a jeden výsledek 2.kola ze včerejška: Traktor humus - Klokan Perón Club 3:7 (2:2) ... bez komentáře. Zítra se hraje ještě Smutný potapěči - Restaurace U Pecků ve 20:00 na Tempu a budou konečně mít všichni odehrané 2 zápasy!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Pískání 14.04. Běchovice 17:00 a 18:15 hod.

zdar a sílu! právě jsem chtěl napsat, jak to dopadlo s tím pískáním... fajn, aspoň jsem v klidu, že tam jdete. my si zatim namasírujem svaly a půjdem stěhovat... takže díky a ať moc nepruděj. :-)

Datum
Vložil
Titulek

Gratulace k webovkam

Ahojte Uteráci, koukal sem ze stary webik uz neni a mate novy super propracovany i kdyz je to predloha. Ale co se da vsechno udelat na strankach ktere jsou uz hotove no super prace a doufam ze si zas proti Vam nekdy kopneme, zdravi Marek Látal s FC WarriorS

Datum
Vložil
Titulek

Re: Gratulace k webovkam

Zdravíme hosta Úterních hostů, tedy "turnajového spoluhráče"... Díky za uznání mojí noční práce... No a ten přátelák nemusí být nereálný, pokud to vyjde před podzimní sezónou nebo v zimní pauze (letos jsme jich sehráli v nafukovačce 11 od ledna do konce března). Hodně zdaru tobě i spoluválečníkům!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Gratulace k webovkam

Dekuji a at se dari a urcite si proti sobe v zime dame.

Datum
Vložil
Titulek

2. kolo

Už jste viděli výsledky? Potapěči dostali naloženo od Rowdies 4:9, Šumavan prohrál s Bostonem 2:3 a Santa Tranta podruhé prohrála, tentokrát s HS Praha 1:7 ! No a podle posledních zákulisních zpráv náš včerejší zápas s oslabenými Vojenskými lesy 7:1 natolik otřásl, že kouč svolává hráčskou schůzi a chce to složit... (což by ovšem byla škoda a doufám, že je to jen momentálním rozpoložením z docházky...).

<< 419 | 420 | 421 | 422 | 423 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.