Diskuzní fórum

Datum
Vložil
Titulek

Hertha - Rowdies 6:0 je to překvapení?

Co říkáte tomu, že nováček Hertha dala mistrům z Rowdies 6:0 ? Že by "syndrom úřadujícího mistra", když v minulé sezóně Smutný potapěči taky zaspali začátek soutěže?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Hertha - Rowdies 6:0 je to překvapení?

Péťo, Zéma říkal, že už to není ten team jako minulou sezónu. Nás nemusí zajmat výsledky ostatních, spíš se budeme soustředit na naše výsledky a budeme se snažit udělat v této sezóně opět nějaký pěkný celkový výsledek :o)))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Hertha - Rowdies 6:0 je to překvapení?

Máš pravdu, viděl jsem sestřih na https://videosport.tn.nova.cz/ a Rowdies hráli bez brankáře (tedy chytal hráč z pole) a nebyl tam ani Dlouhý a spol...

Datum
Vložil
Titulek

Tak nám to docela dobře začalo!

Výborný zápas a cenné dva body! ÚH - QUO Boston 2:1 (1:1) Docela dobře nám ta sezóna začala! Upozorňuji, že opět běží BODOVÁNÍ nejlepších hráčů v zápase! Očekávám objektivní hodnocení každého z Vás a samozřejmě jen jeden hlas... Děkuji

Datum
Vložil
Titulek

V pondělí 24.8. hrajeme od 19:30 hod. !

Tak soupeř (Stará dáma II.liga) nám potvrdil účast a přípravný zápas a generálka na podzimní sezónu hanspaulky se odehraje! Doufám, že se sejdeme v dostatečném počtu a očekávám, že Petrovi Čížkovi potvrdíte účast.

Datum
Vložil
Titulek

Re: V pondělí 24.8. hrajeme od 19:30 hod. !

Kluci je to v poho já jdu hi hi hi hi tak v pondělí....

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: V pondělí 24.8. hrajeme od 19:30 hod. !

Taky příjdu :o)

Datum
Vložil
Titulek

Přípravný zápas 17.8. se nekoná!

Tak bohužel se nám nepodařilo sehnat soupeře a ani naše sestava by nebyla reprezentativní.... Hrát přípravný zápas s pěticí našich borců a bez brankáře je prostě blbost! Z uvedených důvodů byl přípravný zápas 17.8. odvolán! Další pondělí 24.8. se ovšem hraje! Poznámka: "Co je s Patrikem?"

Datum
Vložil
Titulek

Příprava na novou sezónu Podzim 2009

Upozorňuji, že máme domluvené dva pondělky v Běchovicích na umělce (naše domovské hřiště). Přípravné zápasy 17.8. a 24.8. začínají v 19,30 hod. Doufám, že účast bude reprezentativní! Soupeři se zatím domlouvají... Čekám na potvrzení účasti.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Příprava na novou sezónu Podzim 2009

já přijdu :-)

<< 415 | 416 | 417 | 418 | 419 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.