Úterní hosté vyhráli MYSTERY CUP 2011

12.02.2011 15:33

Druhý ročník MYSTERY CUP 2011 - hrálo se v sobotu 12.2.2011 ve dvou halách Slávie Praha za účasti 15-ti mužstev ve třech skupinách. Mužstva hrála 4+1 a futsalovým míčem. Ve skupinách se hrálo 1x12 minut a další zápasy 2x8 minut.

Sestava:
Patrik KESELI - Petr SEIDEL, Petr ČÍŽEK, Petr PÍCHA jun., Michal VOLDŘICH, David PALLA, Oivind GIIL, Jan JELÍNEK, Jaroslav VUNDERLE, Jiří ŠINDELA "ŠÍĎA"

Během zimní přestávky Hanspaulky jsme si opět zahráli alespoň jeden turnaj v hale. Svoji skupinu jsme vyhráli a v dalších bojích nenašli přemožitele. Předčasným finále bylo asi semifinále, kde jsme obdrželi první branku, ale zápas otočili a vyhráli 2:1. Finále pak bylo jednoznačnou záležitostí ... Oivind GIIL se stal také nejlepším střelcem turnaje. Překvapením pro účastníky bylo pohoštění zdarma, které bylo opravdu na úrovni a tak jste si mohli vybrat snídani, svačinu i oběd z bohaté nabídky "švédských stolů" ... Také nebývá častým zvykem nafasovat zdarma iontové nápoje pro celé mužstvo ... MYSTERY CUP 2011 se nám tedy vydařil a pořadatelům patří dík za příjemně strávený den.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.