Čtení A-team - Podzim 2008

28.11.2008 20:00

ČTENÍ PRO 1. Hanspaulskou ligu - "ÚTERNÍ HOSTÉ"
Níže uvedené komentáře nemohou být objektivním vyjádřením dění na hřišti, protože zde prezentuji pouze doslovné komentáře o zápasech sepsané rozhodčími do "Zápisu o utkání" a pak také "Můj pohled" na sehraný zápas, což už vůbec nemůže být objektivní. Bude-li mít některý ze čtenářů jiný názor, pak ať si ho nechá pro sebe......PETR

 

Konečná tabulka je ZDE       

8.12.2008

 

 

11.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - ŠUMAVAN-BALKÁN 2:2 (1:0)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Fitzel, Chrobák, Seidel
Branky: Chrobák, vlastní
Komentář rozhodčího: 
(Vosmík, Vdovják - Berlínští lvi) Dobrý výkon obou týmů. 
Můj pohled: V zápase jsme dvakrát vedli 1:0 a 2:1, ale nakonec utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů, když vyrovnávací gól jsme si nechali dát ihned z výkopu soupeře, jako bychom snad nehráli a ještě oslavovali náš druhý gól... Standardně jsme měli na svých kopačkách více zahozených šancí, zejména za stavu 1:1,ale nakonec jsme mohli i prohrát, když v samotném závěru se míč odražený od Robertovy nohy vrátil zpět do pole odražen od tyče naší branky. Hrálo se tvrdě, ale slušně až na excesy jednoho z hráčů Šumavanu (č. 14), který agresivitu přeháněl a "zajížděl" do našich hráčů. Jako obvykle rozhodčí zápas zase zkrátil! Tentokrát se hrálo 57 minut a 15 vteřin! (Hodiny v digitální kameře s přesností na setinu vteřiny hovoří jednoznačně!) Že by snad byla rozhodčímu zima k nevydržení? Sezónu jsme tak zakončili ziskem 12 bodů a umístili se ve středu prvoligové tabulky.

24.11.2008

 

 

10.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - ROWDIES 3:4 (1:1)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Chrobák, Fitzel, Seidel, Dostálek, Doležal
Branky: Chrobák, Čížek R., Fitzel
Komentář rozhodčího: (Klíma, Myšička - Gepard)
Velmi pohledné utkání, plné krásných akcí. Po vyrovnané první půli se vedení ujali domácí, ale Rowdies otočili a zvýšili na rozdíl dvou branek, což rozhodlo. Úterní hosté už jen v závěru snížili. 
Můj pohled: Jako obvykle jsme měli více brankových příležitostí, mírnou převahu v poli a drželi déle míč. Rowdies se soustředili na protiútoky a především měli ve svých řadách výborného Dlouhého, jinak kapitána futsalové reprezentace... Soupeř se ujal vedení 0:1, ale do poločasu jsme Markovou dalekonosnou střelou vyrovnali a po obrátce stran se ujali vedení na 2:1. Za tohoto stavu jsme měli snad pět vyložených šancí na navýšení skóre, ale stal se pravý opak, po brejcích jsme třikrát inkasovali. Naše snížení kontaktním gólem pak přišlo bohužel pozdě až v samém závěru zápasu. Utkání skončilo neuvěřitelným extempore jednoho z hráčů soupeře, který začal postupně urážet bezdůvodně naše hráče. Jako obvykle se jednalo o herně nejslabšího hráče s mindrákem malého chlapce, který "plakal" při každém střetu se soupeřem. Provokatér se hrdinně schovával za hráče z vlastního mužstva, protože jinak by dostal co si zasloužil "přes držku"! Tím jsem chtěl vysvětlit strkanici po odpískání zápasu, nebylo to totiž nějakou frustrací z porážky, ale provokací onoho zbabělého pidimužíka s číslem 5 na zádech.

11.11.2008

 

 

9.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - RESTAURACE U PECKŮ 8:3 (2:3)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Doležal, Mikeš, Krimlák, Pícha jun.
Branky: 2 Pícha jun., 2 Doležal, 2 Mikeš, Krimlák, R. Čížek
Komentář rozhodčího: (Kohout - delegovaný)
Utkání velmi dobré úrovně. První poločas naprosto vyrovnaný. Ve druhé půli po gólu na 5:3 domácí ovládli utkání. 
Můj pohled: Hrálo se pro nás netradičně v úterý a to ještě na hřišti Hrabákova v Praze - Chodov. Komplikací se sestavou bylo nepočítaně (Fitzi s Márou hráli "televizní zápas futsalu", Seidel a Dosty "jiné zápasy", Zéma se zaseknul v práci atd.)  a o zablokované dopravě v Praze ani nemluvě. V době plánovaného začátku zápasu jsme se sešli na hřišti ve čtyřech! V samém závěru čekací doby se podařilo konečně dorazit i dalším dvěma hráčům, takže jsme začali sice kompletní, ale bez možnosti střídání a s "juniorem" v základu. Vývoj prvního poločasu byl jako na houpačce. Ujali jsme se vedení 1:0 díky Martinově povedené střele. Soupeř brzy vyrovnal, ale Martin oslavil svůj svátek druhou brankou na 2:1. Pak jsme vyrobili dvě chyby a rázem jsme prohrávali 2:3. Ta třetí branka padla těsně před koncem poločasu. Na začátek druhé půle konečně dorazil i Petr Čížek a vyztužil naše zadní řady. Karta se začala pomalu, ale jistě obracet. Nejprve Miky po Robertově rozehraném přímém kopu vyrovnal a pak Michal premiérovým gólem dostal naše mužstvo do vedení na 4:3, ale takřka ihned po rozehrávce svoje účinkování skončil, protože si pochroumal kotník. Do hry se tedy opět vrátil Petr jun. a k překvapení všech se mu začalo nebývale dařit! Dokázal sám dát dvě branky a na další dvě nahrál! Adresáty povedených přihrávek byli Miky a Robert. Nezaváhali a tak konečný výsledek byl 8:3. Když jsem v poločase sliboval jednomu ze soupeřových hráčů (Stejskal), že po obrátce a s příchodem našeho dalšího hráče, to bude o něčem jiném, tak mi nevěřil, smál se ... Myslím, že šestigólová poločasová smršť mi dala jednoznačně za pravdu! Peckům jsme tak vrátili porážku z jara a probojovali se na průběžnou třetí příčku.

3.11.2008

 

 

8.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - KLOKAN PERÓN CLUB 8:2 (4:0)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Dostálek, Seidel, Fitzel, Chrobák, Doležal
Branky: 3 Seidel, 2 Zeman, Fitzel, Chrobák, Doležal
Komentář rozhodčího: 

Můj pohled: V první minutě, první střela na branku a vedli jsme 1:0. Dál přidal při chuti hrající Seidláno další dvě a završil čistý hattrick. Do půle jsme přidali po Fitziho střele a Martinově teči čtvrtou branku a nebylo co řešit! Hned po obrátce jsme sice zaspali začátek a dostali první branku, jenže vzápětí jsme znovu kontrovali a znovu to bylo o čtyři .... Ke cti soupeři svědčí to, že se neustále snažil útočit a nesložil zbraně i když náš náskok narůstal až na konečných 8:2. Vítězství a zisk dvou bodů znamená, že jsme v sezóně uhráli zatím celkem 9 bodů a to znamená jistotu záchrany v nejvyšší soutěži. Svou pozici v tabulce tedy můžeme v klidu vylepšit v závěrečných třech kolech.

20.10.2008

 

 

7.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - INTER LOTYŠÁK 5:2 (0:2)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Dostálek, Seidel, Fitzel, Houzar
Branky: Seidel, Fitzel, Čížek P., vlastní, Čížek R.
Komentář rozhodčího: (
J. Borovička, L. Janatka - Mastný tyče) Lotyšák ve druhém poločase polevil v koncentraci a zaslouženě prohrál. 
Můj pohled: V zápase jsme v 15.min. prohrávali už 0:2, když jsme nezvládli zachytit soupeřovy protiútoky a sami odstřelovali branku Lotyšáku z uctivé vzdálenosti. Se střelami, na které brankář Lotyšáku viděl, neměl žádné problémy. Naše rozehrávka nebyla špatná, ale chyběla finální přihrávka... Hra byla vyrovnaná, ale góly dával jen Lotyšák, lépe řečeno jen jeden hráč Lotyšáku... Hrálo se hodně tvrdě a byl to z této stránky asi nejtvrdší zápas od začátku sezóny. Rozhodčí místy zápas nezvládal a chyby rozděloval tu na jednu, tu na druhou stranu. Zvláště se mu nedařilo rozpoznat, kdy má nechat výhodu a kdy zapískat faul... Jednalo se o zápas výsledkově dvou naprosto rozdílných poločasů i když gólová smršť z naší strany přišla až v poslední čtvrthodině. Ve druhé půli nás opakovaně podržel Patrik v brance a přežili jsme nejeden závar. Taky jsme si vybrali dávku štěstí, které nám chybělo v předchozích zápasech... aby soupeřova hlavička do prázdné branky šla po brankové čáře třikrát do tyče a pak ven do pole, to se fakt jen tak nevidí...(koukněte na video). Rozhodující byla patrně čtvrtá (vlastní) branka z 55.min. v síti Lotyšáku po Láďově střílené přihrávce, která vnesla do našich řad pohodu z dvoubrankového náskoku před koncem zápasu. Pátou brankou po bratrské spolupráci a dlouhém autovém vhazování korunoval Robert výsledek našeho snažení. Konečně jsme nevypustili závěr zápasu a odnesli si zaslouženě dva veledůležité body. Zajímavé jistě je, že zápas skončil stejným výsledkem jako na jaře, kdy jsme také vyhráli 5:2 Sestřih videa ze zápasu naleznete ZDE Více pak v tradičním "Čtení A TEAM"  Vzhledem k tomu, že sestřih zápasu natáčela také net-tv , tak můžete porovnat kvalitu záznamů i na
https://www.net-tv.cz/hanspaulka

13.10.2008

 

 

6.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - HS PRAHA 10:3 (4:3)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Dostálek, Seidel, Doležal, Mikeš
Branky: 3 Čížek R. 3 Čížek P., 2 Doležal, 2 Zeman
Komentář rozhodčího: (Špaček, Stehlík - Ferri FC)
Utkání jenž zcela naplnilo nároky první ligy. Úterní hosté zcela zaslouženě vyhráli, i když na začátku chytře hrající HS díky brejkům dvakrát vedli. Hosté potom přidali, zcela ovládli zápas a porazili HS rozdílem třídy. 
Můj pohled: 

6.10.2008

 

 

5.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - VOJENSKÉ LESY 0:3 (0:1)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Mikeš, Doležal, Čapek, Dostálek
Komentář rozhodčího: 
(Hroník - Tučňáci V) Úterní hosté zahájili náporem, zatlačili Vojenské lesy do defenzivy a několikrát vyzkoušeli pozornost gólmana Čaby, který však své mužstvo podržel. Postupem času se také hosté dostali na dostřel branky Keseliho, ale mírná územní převaha zůstala na straně domácích. Úvodní gól padl ve 24.minutě, kdy Bartejs po přihrávce Dohnala vypálil z otočky do růžku Keseliho branky a dostal Lesy do vedení. Do druhé půle vstoupili lépe Vojenské lesy, když už po dvou minutách zvýšil Dohnal "angličanem" z dobrých 22 metrů. Úterní hosté potom více otevřeli obranu a vytvořili si několik dobrých příležitostí, ale skórovat nedokázali. Naopak v 39.minutě po si Dohnal s Bartejsem zopakovali spolupráci z první půle a druhý jmenovaný propálil Keseliho potřetí. Úterní hosté se nevzdávali a až do poslední minuty bojovali o změnu skóre, leč neúspěšně. 
Můj pohled: 

22.9.2008

 

 

4.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - GREEN TYROS 6:2 (3:2)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Doležal, Dostálek, Čapek
Branky: 2 Čížek R., Čížek P., Zeman, Doležal, Dostálek
Komentář rozhodčího: (Kohout - delegovaný)
Hosté byli po celý zápas lepší a aktivnější. Vyšel jim začátek a dostali se do tříbrankového vedení. Tyros dokázal do přestávky snížit na rozdíl jediného gólu. Hosté ovšem po přestávce zvýšili náskok a utkání se dohrávalo. 
Můj pohled: 

15.9.2008

 

 

3.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - SMUTNÝ POTAPĚČI 2:3 (1:1)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Dostálek, Doležal, Chrobák, Mikeš
Branky: 2 vlastní, Chrobák, Doležal)
Komentář rozhodčího: (Souček, Včelák - Sklenářka)
Přestože Úterní hosté "vstřelili" čtyři branky a byli lepším týmem, štěstí se usmálo na soupeře. 
Můj pohled: 

8.9.2008

 

 

2.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - QUO BOSTON 2:6 (1:2)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Chrobák, Čapek, Doležal, Dostálek, Fulín, Seidel, Fitzel
Branky: 2 Seidel
Komentář rozhodčího: (Kácl, Vyhnal - Kulišáci VET)
Pohledné utkání v rychlém tempu. V závěrečných minutách ho pro sebe rozhodli hráči Quo Boston. Šance se střídaly na obou stranách, Úterním hostům uškodilo diskutování brankáře s rozhodčím. 
Můj pohled: 

1.9.2008

 

 

1.kolo ÚTERNÍ HOSTÉ - SANTA TRANTA 2:2 (1:1)
Sestava:
Keseli - Čížek P., Čížek R., Zeman, Seidel, Dostálek, Čapek, Doležal
Branky: Seidel, Dostálek
Komentář rozhodčího: (Pražská hovada)
Velmi pohledné utkání, navíc odehrané velmi slušně. Úterní hosté se dostali do vedení, ale za dvě minuty bylo srovnáno. Znovu do vedení šli domácí Hosté ve 41. minutě a už to vypadalo na dva body. V posledních vteřinách ale zahrávala Santa rohový kop a prudký míč z kopačky Čejky se od zadní tyče odrazil do brány.
Můj pohled: 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.