Mistrovství ČR v malé kopané 2009 - Příbram 4.-5.7.2009

04.07.2009 09:00

O víkendu 4.-5.7.2009 se v Příbrami (areál klubu Spartak Příbram, Źižkova 326, www.skspartak.cz ) uskuteční Mistrovství České republiky v malé kopané. Hraje se 5+1 a 2x12 min. v sobotu a 2x10 min. v neděli, semifinále, finále a zápas o 3.místo se hraje 2x15 min. Povrch je UMT3 a také 2 hřiště travnatá. Je zakázaný start v kopačkách s vyměnitelnými kolíky (o lisovkách se nic nepíše!). Povinné jsou chrániče holení! Každý hráč musí mít sebou průkaz totožnosti (OP, pas, ŘP). Kompletní propozice naleznete zde

SOBOTNÍ ZÁPASY: Hraje se v 8-mi skupinách po 5-ti mužstvech a postupují 4 mužstva.
Tabulku s rozpisy naší skupiny D naleznete zde.

1)   9:00 hod. NOŘI MILEVSKO
2) 10:30 hod. KOZEL TEAM ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
3) 12:00 hod. JUNAPO JIHLAVA
4) 13:30 hod. MAMBO HRADEC KRÁLOVÉ

NEDĚLNÍ ZÁPASY:

Bude se hrát v 8-mi skupinách po 4 mužstvech a postupují jen první dvě!
Rozlosování bude známo po dohrání sobotních zápasů...

Rozlosování celého MČR 2009 naleznete zde.
Další informace jsou i na stránkách Českomoravského svazu malé kopané.

Kluby byly nasazeny do košů dle počtu týmů mužů v daném městě/obci, ve kterém regionální soutěž malé kopané hrají. Druhým faktorem byla i bilance jednotlivých týmů v historii Mistrovství v letech 2006 - 2008, případně bilance samotných svazů.

1. koš: Union Brdy Příbram, Knockout 83 Příbram, Antimuf Pardubice, Fischer Café Brno, Bohunice 30 Brno, Armagedon Jihlava, Klasici Jihlava, SKI FC Úterní hosté Praha.

2. koš: Mambo Hradec Králové, Prostějov 1 (v Prostějově se stále ještě hraje kvalifikace na Mistrovství), Restaurace U Pecků Praha, Kvasar Černá Hora, Hüvely Praha, Samson Příbram, Pardubice 2 (zde se ještě dohrává poslední kolo nejvyšší soutěže), Plastoma CZ-Jihlavan.

3. koš: Akta-Rez Praha, Starlet Jihlava, JUNAPO Jihlava, Prostějov 2 (v Prostějově se stále ještě hraje kvalifikace na Mistrovství), Atex Brno, Brno 5 (čeká se na výsledky dvou dohrávek nejvyšší soutěže malé kopané města Brna - SIMOST Superligy), Karlsberg C. F., Motor Březové Hory Příbram.

4. koš: Botafogo Příbram, Santorini Zábřeh na Moravě, Kozel Team Žďár nad Sázavou, Vinea Energo Kadaň, Artézia Štěchov (Malá kopaná okresu Blansko), Dirtecho Příbram, Halucinace Příbram, Deko Praha.

5. koš: Sebranka Milovice, Starobrno Milovice, Třanovice Český Těšín, Joga Players Mladá Boleslav, Piškotky Doubravice (MK Havlovice), Noři Milevsko, Lost Commandos Žďár nad Sázavou, Chelsea 94 Zábřeh na Moravě.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.